CALENDARUL ACTIVITATILOR 2014

Asociatia de lupta impotriva bolii Parkinson (Asociația Antiparkinson), singura organizație de pacienți independenta, nonprofit, apolitică, ce reprezintă si apără interesele a celor 72.000 de bolnavi de Parkinson din Romania, având in prezent 850 de membri, funcționând din data de 06.07.2006, fondatorul si președintele ales al asociației fiind Dl. Răican Dan Stoian bolnav si el de parkinson din anul 1999 propune pentru anul  2014 următorul Calendar de activităţi:

21.02 – Întâlnire a pacienților din București in vederea constituirii unei filiale – conferință de presă;

15.03 – Editarea unei cărți poștale ce va fi lansata in luna aprilie cu ocazia Zilei Internaționale a bolnavilor  de Parkinson – tipărita in 5000 -10000 exemplare

11.04 – Sărbătorirea la București a Zilei Internationale a bolnavilor de Parkinson

11.04 – Deva  procesiune religioasa la mormântul lui Arsenie Boca, întâlnire a bolnavilor la Catedrala din Deva

Mai –  conferința „Abordarea integrată a bolii Parkinson” –ediția a V-a – Timișoara, desfășurata in colaborare cu facultatea de Tehnologia Produselor Alimentare

Iulie – editarea Revistei Lalele Roșii

Septembrie – conferința de informare şi cunoaștere a bolii Parkinson – Buzău – Punerea bazelor de constituire a unei Filiale la Buzau

Noiembrie – înfiinţarea unei filiale la Constanţa

Până în prezent, Asociația a editat 3 cărţi si 4 reviste, fiind distinsă cu numeroase diplome din care mentionam:

2009  PREMIUL SPECIAL “Carol Davilla” ’’; Premiul OSKAR a revistei Capital;

2010 Premiul “Cea mai activa asociatie de pacienti din Romania” acordat de Colegiul Medicilor din Romania;

2011 Premiul pentru contributie individuala remarcabila la Gala Oameni pentru Oameni;

2012 Premiul International Dr Rana International Parkinson ‘s Community

2013 Premiul de excelenta din partea asociatiei Credinta si Dragoste pentru implicare in campanii umanitare

AŞTEPTAM COMENTARIILE, OBSERVAŢIILE ŞI PROPUNERILE DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎMBUNĂTĂŢIREA CALENDARULUI

Dan RAICAN

2 thoughts on “CALENDARUL ACTIVITATILOR 2014

1. CATALINA POPA

Buna ziua.

Nu am reusit sa aflu din informatiile gasite pe internet daca aveti cumva si o filiala deschisa in mun. Iasi. In cazul in care exista, puteti sa ne oferiti datele de contact?

Cu multumiri,
    Catalina Popa

2. Adrian RADU

Din cate stiu eu, este in pregatire infiintarea unei filiale la Iasi, dar mai bine luati legatura direct cu Dl. Raican, va poate da toate detaliile. Daca se gasesc la Iasi oameni cu initiativa si cu suficienta energie sa caute sponsori si sa organizeze tot felul de actiuni, cred ca se poate face.

Comments are closed.