REVISTA ASOCIATIEI ANTIPARKINSON

Aceasta publicatie isi propune sa aduca la aceasi masa medici si pacienti, grupand studii elaborate si stiri diverse despre boala Parkinson si distonie.

Primul pas a fost infiintarea Asociatiei Antiparkinson cu scopul de a apara interesele si drepturile fundamentale ale celor cu boala Parkinson, privind sanatatea, tratamentul, protectia sociala,, morala si umanitara.

Boala Parkinson ... citeste mai departe:

Numarul 1

Numarul 2

Numarul 3

In cadrul evenimentului din 5 aprilie 2012 organizat la Deva cu prilejul Zilei Internationale a boli Parkinson, Asociatia AntiParkinson va anunta oficial relansarea revistei “Lalele Rosii”, publicatie trimestriala dedicata pacientilor cu Parkinson si distonie neuromusculara, dar si cadrelor medicale interesate.

Revista “Lalele Rosii” vine din aprilie 2012 cu un nou format, mai dinamic si mai apropiat de cititorii sai. In sumarul primului numar pot fi consultate urmatoarele rubrici:

Cu ocazia Conferintei Nationale a Pacientilor cu Parkinson, eveniment care a avut loc la Tg. Mures, a fost lansat numarul doi al reviste din care va recomandam:

Numarul trei al revistei editate de asociatie cu sprijinul HOUSTON NPA si tiparita cu ajutorul S.C. ABBOTT PRODUCTS SRL, cuprinde:

Pentru membri asociatiei AntiParkinson sau alti pacientii cu Parkinson din Romania care doresc sa redacteze materiale pentru revista, asociatia pune la dispozitie urmatoarele date de contact:

Andrei Constantinescu: e-mail: andrei.constantinescu@houston.ro, telefon 0756.030.391

Dan Raican: e-mail: robotul2003@yahoo.com, telefon 0745.231.153

TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Adfree.ro - Promoveaza-ti site-ul gratuit!