ASOCIATIA ANTIPARKINSON

Cine suntem?

Asociația Antiparkinson este singura organizație neguvernamentala, nonprofit, apolitica din Romania acreditata sa apere interesele celor 72 000 de bolnavi de Parkinson. inființata in anul 2006, in Municipiul Deva, județul Hunedoara are peste 550 de membrii, 350 dintre aceștia fiind afectați de aceasta maladie/boala, 20 de voluntari și un angajat.

Care sunt scopurile noastre?

Concret, cu ce ne ocupam?

Alte informații despre noi

Asociația este inscrisa in registrul general al organizațiilor și fundațiilor din Romania cu numarul 4402/A/16.06.2006.

Prin decizia nr 58/20.11.2007 a Comisiei de Acreditare a Furnizorilor de Servicii Sociale a județului Hunedoara, respectiv prin Certificatul de Acreditare, seria A, nr.0008059, Asociația a fost acreditata sa furnizeze servicii sociale cu caracter primar.

Asociația s-a afiliat la organismele interne și internaționale. Este membru cu drepturi depline a Asociației Bolilor Rare Romania, European Parkinson's Desease, Parkinson's Desease Foundation - SUA , Michel J Fox - SUA , Parkinson Association of the Rockies. Este invitata și participa frecvent la congrese interne si internationale.

In cei cinci ani asociatia a fost distinsa cu numeroase diplome ca 2009 Premiul Special ”Carol Davila” ,   2010- Premiul   “ Cea mai activa asociatie de pacienti” –colegiul medicilor din Romania , 2011- Premiul pentru contributie individuala remarcabila-gala Oameni pentru Oameni, A editat 3 carti ,  un plic aniversar si 2 editii a ziarului ‘’Lalele rosii  reprezentind cu cinste Romania la congrese

ASOCIAȚIA ANTIPARKINSON

Adresa: Bd. Dacia, Bloc 29, sc.A, et.1, ap.7, cod 330106, Deva, Hunedoara
e-mail: dan_raican @ yahoo.com, 0745 231 153 – Dan Raican, președinte.

C.I Nr.41995/18.04.2006 C.F Nr. 18828414

Cont BCR Deva RO20RNCB0160054235850001